Hopp til hovedinnhold

For grupper

Museet har mange besøkende, både individuelle reisende, fastboende og ulike grupper gjennom hele året.

  • Bildet viser en liten gruppe som er sammen med en formidler i museet.
    1/1
    Små og store grupper er velkommen i museet. Du kan bestille omvisning med en av våre flinke formidlere. Ragnhild Utne / Svalbard Museum

Grupper bør bestille i forkant

Vi ber alle grupper kontakte oss i forkant av besøket. Slik får vi avtalt tidspunkt for ankomst og kan tilrettelegge så godt som mulig for din gruppes besøk.

Ta kontakt på e-post: 

Ekstraåpning 
Vi kan ved enkelte anledninger åpne utenfor ordinære åpningstider dersom det passer deg og din gruppe bedre. Kontakt oss i god tid så finner vi ut om det er mulig og avklarer prisen knyttet til dette. 

Guide
Gruppens arrangør er velkommen til å selv forestå omvisningen i museet. Trenger du hjelp til et egnet manuskript, kontakt vår formidlingsleder. 

Guide kan også bestilles fra oss
Små og store grupper kan bestille omvisning hos oss. Vi har begrenset kapasitet så dette må eventuelt avklares god tid i forkant. Ta kontakt for pris og språkmuligheter. 

Gruppepris
Vi tilbyr gruppepris når gruppen består av 15 eller flere fullt betalende personer og har forhåndsbestilt sitt besøk. Kontakt oss for priser. 

  • Bildet viser en gruppe som studerer en modell i museet
    1/1
    Museet besøkes av mange grupper. Noen er store, andre små, noen er familiegrupper, andre vennegjenger. Ragnhild Utne / Svalbard Museum
Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 2